Harry on tour in Colombia

Collega I-adviseur Harry Vaessen is samen met Zuyd-collega’s Ludo Kockelkorn en Corry Ehlen na een na een succesvolle eerste missie in 2013 weer door Universidad Simon Bolivar uitgenodigd om hun teams te ondersteunen. Harry is daar om de implementatie van ICT in hun onderwijs weer verder begeleiden (o.a. TPACK en ePortfolio). Corry en Ludo zullen de universiteit en partners in de regio ondersteunen vanuit hun (Zuyd)expertise m.b.t. co-creatie en Knowledge Innovation Communities. Via de organisatie PUM zijn zij van 7 t/m 22 februari in Barranquilla/Colombia.

Harry mailde dat het net als 2 jaar geleden weer een druk programma is met veel spontane inspirerende ontmoetingen tussen de geplande onderdelen door. Op de website van de Universidad Simon Bolivar is ook een bericht geplaatst over hun missie. Ook via Twitter is er aandacht.

Zelfs in de weekenden wordt doorgewerkt en vroeg beginnen ivm de warmte.
Gelukkig is er ook tijd voor carnavalparades!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *