Personaliseren in het leren

PersonaliserenLeren

In het DLWO-visie-traject praten we over gepersonaliseerd leren waar we nu mee bedoelen dat eigen talenten, keuzes en ontwikkelingsbehoefte het tempo, route, niveau, inhoud en volgorde bepalen.

Zijn dit de bestaande opvattingen over inhoud en betekenis van personaliseren in leren? Welke technologieën zijn in ontwikkeling, hoe ondersteunen ze personalisatie, waar worden ze toegepast? De publicatie over ‘Personaliseren in het Leren, een Internationale Schets’ geeft een overzicht van de stand van zaken. Kennisnet en het NMC Horizon Project hebben onderzoek, ervaringen en producten uit Australië, Canada, Europa, Nederland en de Verenigde Staten verzameld en beschreven.

Via Kennisnet

terminologie

In het rapport wordt dit onderscheid gemaakt tussen de diverse begrippen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *