Video@Zuyd

Voor het project weblectures@Zuyd is een vervolgplan geschreven onder de naam video@Zuyd, want het gaat om meer dan alleen een opgenomen hoorcollege. Dit voorstel ligt ter besluitvorming bij het CvB en de directeuren.

Video is één van de faciliterende leermiddelen om blended learning vorm te geven. Maar hoe doe je dat dan? Dat anders nadenken bij de constructie van je onderwijs, dat anders gaan ontwerpen? Hieraan en over de volgende fase van het project wordt in de bijeenkomst van 3 juni aandacht besteed.Tevens wordt teruggekoppeld hoe de wensen uit de inventariesatieronde (eind 2014) bij de faculteiten is meegenomen en worden de resultaten van de studentenenquête gedeeld, waarin hen 12 vragen over video in onderwijs (eind maart 2015), zijn gesteld. Een uitgebreide rapportage ontvangen alle faculteiten medio mei via Rienke Schutte.

Programma 3 juni
locatie Nieuw Eyckholt 300, Heerlen – C0.103 (Collegezaal) 

12.30-13.00 Video@Zuyd: project + reguliere bedrijfsvoering l Els Koelewijn, projectleider, faculteit Gezondheidszorg, Zuyd
13.00-14.00 Mediasite l Robert Jan Brouwer, MediaMission
14.00-14.15 pauze
14.15-15.00 probleemgestuurd onderwijs 2.0 l Gwen Noteborn, onderzoeker/docent, Universiteit Maastricht
15.00-15.30 abstracties in beeld l Inge van Putten, docent Bèta Sciences and Technology, Zuyd

Aanmelden via Els Koelewijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *