Get Together

Tijdens de Visieworkshop DLWO op 24 juni  gaven enkele collega’s aan meer onderling kennis en ervaringen rondom innovatieve ict-toepassingen voor leren en onderwijs te willen delen. Aan het I-team werd gevraagd dit te organiseren. In overleg met de initiatiefnemers willen we enkele keren per jaar een dagdeel bijeenkomen

Samen met collega’s onderzoekend en actief leren blijkt een goede manier te zijn voor
(ict-) docentprofessionalisering. Leren van feedback en door te experimenteren zijn hierbij goede werkvormen. Het is daarom niet de bedoeling zo’n bijeenkomst vol te plannen met presentaties maar kennisuitwisseling vooral spontaan te laten ontstaat.

Get Together was tussen 2008 en 2012 de onderwijsconferentie, georganiseerd door ZuydPlein. Jaarlijks toonden medewerkers aan elkaar inspirerende voorbeelden van hoe het onderwijs weer interessanter, beter, flexibeler en actueler is gemaakt, hoe samengewerkt kan worden en waar nieuwe kansen liggen. Deze meetup is een (kleinschalige) vervolg hierop.

ID

Ideas never run out – CC-BY Adi Respati

Deze Get Together is gepland op

woensdag 4 november

van 9.00 – 12.00 uur

X-lab Brusselseweg Maastricht

Welke ervaringen met ict in jouw onderwijs wil je delen? Waar zou je misschien meer over willen leren? Geef het ons door via het aanmeldingsformulier.

3 november 2015
Vanwege te weinig aanmeldingen gaat deze bijeenkomst niet door!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *