Visie DLWO vastgesteld

Het College van Bestuur heeft de door de werkgroep DLWO opgestelde visie op de Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) vastgesteld. In dit document worden de contouren geschetst van een toekomstbestendige DLWO, die past bij de ontwikkeling van Zuyd. Bijvoorbeeld de toenemende inzet van ICT in het onderwijs, de aandacht voor gepersonaliseerd leren, de online samenwerking met partners in binnen- en buitenland, het aanbieden van blended learning en de start van Zuyd Professional per 1 september 2016.

Besluitenlijst College van Bestuur – nr. 143 – 15 december 2015

Download het visiedocument [pdf]

Hiermee is het formele visietraject afgerond en houdt de constructie van de werkgroep DLWO op te bestaan. Momenteel bespreken verantwoordelijke bestuurder en Dienst O&O de vervolgstappen. Het gaat om het traject naar een verdere ontwikkeling van de DLWO en inrichting van de organisatie zodanig dat die DLWO gerealiseerd kan worden. Hierover volgt binnenkort nadere informatie.

Één reactie op “Visie DLWO vastgesteld

  1. Pingback: Concept: SWOT analyse toekomstscenario onderwijs 2030 – Ayksters Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *