Brochure ‘Virtual reality in het onderwijs’

VR_Kennisnet

Kennisnet heeft onlangs een brochure Virtual reality in het onderwijs uitgebracht. Net als SURF in het hoger onderwijs heeft Kennisnet cardboards verspreid in PO en VO. In de brochure zijn verschillende kritische en enthousiaste bijdragen te lezen over didactische toepassingen van VR. Tevens bevat deze publicatie een les om met VR aan de slag te gaan.

VR_Inhoud

Zoals in het voorwoord van Remco Pijpers is te lezen: “Deze brochure is geen pleidooi voor virtual reality in het onderwijs. Integendeel. We zien de mogelijkheden, maar of die allemaal kunnen worden benut is van veel zaken afhankelijk. Deze publicatie is een introductie op het thema.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *