Onze campusambassadeurs van FeedbackFruits stellen zich voor

WouterVerbeteren is mijn passie, hetzij het verbeteren van mezelf door te leren, hetzij door het optimaliseren van bedrijven/processen door middel van technologie. Mijn naam is Wouter Rombouts en ik ben student HBO-ICT aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Ik merk dat er op het vlak van het studieproces nog veel te winnen is voor zowel docenten als studenten. FeedbackFruits is een bedrijf dat een intuïtief platform bouwt dat de interactie tussen docenten en studenten een enorme boost geeft en de lessen verbetert met nieuwe concepten zoals gamification. Ik geloof dat FeedbackFruits een stap in de juiste richting is voor Zuyd.

wouterrombouts@feedbackfruits.com

BjornHoi. Ik ben Bjorn Mees en volg momenteel het derde jaar aan de Nieuwste Pabo in Sittard. Dit jaar heb ik het geluk stage te lopen op de Praktijkschool Parkstad Limburg. Ik vind dit een geweldige doelgroep!
Door mijn keuze voor de minor Digicoach ben in contact gekomen met FeedbackFruits. Al snel werd ik enthousiast over de manier hoe FeedbackFruits naar onderwijs kijkt en steeds probeert te innoveren. Als Pabo-studenten leren we om lessen interactief en boeiend te maken, maar hoe vaak komt het voor dat je als student een interactief college krijgt? Dit is waarom ik met jullie FeedbackFruits tot een succes wil maken!

“De beste leraar is hij, die het meest van zijn leerlingen opsteekt.”


bjornmees@feedbackfruits.com

Meer weten over FeedbackFruits? Lees hier. Deelnemen aan de pilot? Neem dan contact op met Wouter of Bjorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *