Programmaplan digitale leer- en werkomgeving: denk je mee?

Wilfred Rubens is onlangs bij Zuyd gestart als programmamanager van de DLWO (digitale leer- en werkomgeving). Zijn belangrijkste taak, op korte termijn, is het ontwikkelen van een breed gedragen plan van aanpak voor de (selectie en implementatie van de) DLWO. Daarbij is het van belang dat het visiedocument van Zuyd met betrekking tot de DLWO nader wordt uitgewerkt. Eveneens is het van belang in kaart te brengen wat aan inzet vanuit de faculteiten, ondersteuning door de diensten en financiële middelen nodig is om de gewenste keuze mogelijk te maken.

In dit kader organiseert hij een aantal bijeenkomsten voor geïnteresseerde en betrokken Zuyd-collega’s om mee te denken over dit programmaplan:

 1. In week 44: toelichting en vragen werkplan, discussie over urgentie van het programma.
  Je kunt hierbij kiezen uit een bijeenkomst in Maastricht, Heerlen of Sittard.
  Via een online formulier kun je je hiervoor aanmelden.
  Je kunt ook aangeven als je niet kunt, maar wel betrokken wilt blijven. Wilfred stuurt een week voor de bijeenkomst de stukken aan degenen die zich hebben aangemeld.
  Willen je in verband met zaalreservering uiterlijk vrijdagochtend 21 oktober 2016 laten weten of je aanwezig bent?
 2. In december: online sessie via Blue Jeans. Datum en tijdstip worden later bekend gemaakt. Onderwerp: scenario’s voor een DLWO voor Zuyd.
 3. Begin februari: concept-programmaplan. Datum en tijdstip worden later bekend gemaakt. Wederom in Maastricht, Sittard en Heerlen (naar keuze).

Wilfred zal met name dit ICTO-blog gebruiken om belangstellenden te informeren over de stand van zaken. Openbare documentatie deelt hij via Office 365. Zuydnet, twitter (@wrubens) en de ICTO-nieuwsbrief gebruikt hij om geïnteresseerden te attenderen op deze berichten.

De bijeenkomsten zijn uiteraard toegankelijk voor alle medewerkers van Zuyd. Studenten worden ook bij het proces betrokken, maar pas vanaf maart (beoogde uitvoering programmaplan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *