Veel gestelde vragen over het programma digitale leeromgeving

Programmamanager Wilfred Rubens wil jullie conform afspraak graag updaten over de voortgang van het programma rond de digitale leeromgeving. Eén van de resultaten is een document met veelgestelde vragen over het programma.

Ik heb inmiddels met diverse collega’s gesproken. Onder meer tijdens drie sessies die ik in week 44 in Maastricht, Heerlen en Sittard heb georganiseerd, ben ik ingegaan op het werkplan en de urgentie van het programma. Op basis hiervan heb ik een document gemaakt met veelgestelde vragen over het programma (PDF). Laat me weten als er andere vragen leven. Ik wil dit document namelijk regelmatig aanpassen.

Verder heb ik in een notitie de urgentie van het programma verder uitgewerkt. Deze notitie wordt besproken in een stuurgroep die inmiddels voor deze fase is ingesteld. Daarna zal ik de definitieve versie van de notitie met jullie delen.

Ik ben eveneens samen met lector technologie-ondersteund leren, Hendrik Drachsler, bezig met de organisatie van een heidag over blended learning en de digitale leeromgeving. Tenslotte ben ik gestart met het uitwerken van vijf mogelijke scenario’s voor een digitale leeromgeving.

Ik stel het erg op prijs als jullie collega’s wijzen op het programma, en de communicatiekanalen zoals deze blog. Vroeg of laat krijgen alle collega’s te maken met de uitkomsten ervan.

Hieronder vind je de slides van de presentatie die ik tijdens de bijeenkomsten heb gebruikt.

2 reacties op “Veel gestelde vragen over het programma digitale leeromgeving

 1. Ik heb problemen met het openen van het PDF-document omdat dit via Office 365 wordt aangeboden waar ik geen account voor heb. Kan het document ook op een andere manier aangeboden worden?

  • Beste Ad,
   Iedereen met een Zuyd-account heeft toegang tot Office365/OneDrive. Zie: http://dingen.zuyd.nl/office365/
   Het is een intern Zuyd-document en wordt daarom niet als pdf op dit blog gedeeld. Door je Office account te activeren, heb je toegang.
   Groet,Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *