Feedback Nieuwsflits

In de 200e Nieuwsflits hebben wij om feedback gevraagd op de wekelijkse uitgave van het I-team. Hierop hebben 54 collega’s gereageerd.

Het overgrote deel vindt de opzet van de Nieuwsflits (korte berichtgeving met ‘lees meer’ mogelijkheid) prima, het aantal items (5-7) per week goed. De berichtgeving over informatie over ICT en onderwijs binnen en buiten Zuyd wordt gewaardeerd. Bijna alle respondenten scant minimaal wekelijk de Nieuwsflits. Over de frequentie is men verdeeld, ook over de vaste TED rubriek.

Voorlopig blijft de Nieuwsflits voortgezet in de vertrouwde opzet en frequentie. Vooralsnog zijn er te veel relevante berichten rondom ICT in onderwijs en onderzoek, ook rondom het programma DLO, die een wekelijkse Nieuwsflits met een overzichtelijk aantal items rechtvaardigen.

Dank voor jullie feedback! En dank voor de stimulerende reacties.
I-team
Frans, Didi, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *