Over het I-Team

De rol van het I-team van Zuyd is om onafhankelijk en overstijgend expertise in te brengen op het gebied van ICT en onderwijs. Dit doen wij door mensen met elkaar in contact te brengen, van docent, ICTO-verantwoordelijken tot managers. Wij ondersteunen faculteiten; we inspireren; we stimuleren en ondersteunen I-projecten. Als team maken we de vertaalslag tussen onderwijs en diensten (zoals ICT-dienst, AV-dienst, HR en bibliotheek) maar leveren ook input aan de beleidsgroep I&A.Vanuit onze expertise geven we richting aan vragen en ontwikkelingen. Het I-team werkt nauw samen met de ICTO-verantwoordelijke in de faculteiten in de ICTO-community.

Voor discussies, ervaringen en andere tips rondom ICT in het onderwijs is er de Yammer groep TEL-ICTO. Yammer kun je zien als een zakelijke twitter waar je met je Zuyd e-mailadres gebruik van kunt maken. Na aanmelding op Yammer kun je met behulp van de knop ‘Join’aanmelden bij de Group TEL-ICTO.

De I-adviseurs mobiliseren kennis en expertise (zowel intern als extern) om samen aan verbetering te werken. Wekelijks versturen we onze Nieuwsflits I for You om kennis en informatie op het gebied van Technology Enhanced Learning (TEL). Deze we site dient als ondersteuning bij het maken van een informatiebeleidsplan. Je vindt hier een stappenplan voor het maken van een informatiebeleidsplan en veel achtergrondinformatie over informatieplannen, ICT en onderwijs. De website Dingen@Zuyd is hierbij onze kennisdeelbron op het gebied van ict-tools.

Wij zijn ook bereikbaar via mail iteam@zuyd.nl.

Harry Vaessen, Frans Roovers, Judith van Hooijdonk en Rienke Schutte.

VaessenHHM  RooversFCMJM  HooijdonkJLJ  SchutteH

Klik op de afbeelding voor onze contactgegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *